Αντώναρος: Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να επωμισθεί το κόστος για τις μάσκες προστασίας

Αντώναρος: Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να επωμισθεί το κόστος για τις μάσκες προστασίας

Την άποψη πως το κόστος για τις μάσκες προστασίας θα πρέπει να επιβαρύνει τον ΕΟΠΥΥ εκφράζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή αναφέρει παραδείγματα ευρωπαΪκών χωρών όπου το κράτος καλύπτει τη δαπάνη και προσφέρει τις μάσκες τόσο στους άμεσα ασφαλισμένους όσο και στα μέλη των οικογενειών τους. 

Διαβάστε την ανάρτηση: 

«Είμαι απο εκείνους που εδώ και καιρό λέω ότι οι μάσκες πρεπει να είναι υποχρεωτικές. Τώρα την ίδια θέση εκπροσωπούν οι λεγόμενοι ειδικοί.

Αρα όλοι πρέπει να φορούν μάσκες σε κλειστους χωρους, μεσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεια και αλλού.

Συμπέρασμα: Το ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (και φυσικά τις οικογένειες τους) ο ΕΟΠΠΥ. Πρόκειται για αναγκαίο μετρο προφυλαξης σε επαπειλούμενη νόσο.

Αλλωστε σε όλες τις χώρες της Ευρώπξς που η χρήση μασκας κρίθηκε υποχρεωτική το σχετικό κόστος αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικοί φορείς η το δημόσιο. Φερ’ ειπείν στο Λουξεμβουργο καθε πολίτηε (καθώς και αλλοδαποί με άεια παραμονής) έλαβαν πέντε επαναχρησιμοποιούμενες μασκες. Το ίδιο σε κρατίδια της Γερμανίας καθώς και στην Αυστρία.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2677312062546809

Είμαι απο εκείνους που εδώ και καιρό λέω ότι οι μάσκες πρεπει να είναι υποχρεωτικές. Τώρα την ίδια θέση εκπροσωπούν οι…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 27. April 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter