Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης δεν ανοίγει το ταμείο για να σώσει ανθρώπους

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης δεν ανοίγει το ταμείο για να σώσει ανθρώπους

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη από τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Αφορμή οι χειρισμοί της κυβέρνησης όσον αφορά τα εμβόλια που αναμένει αλλά και την στάση της απέναντι στην προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας όπως διαφάνηκε από την άρνησή της να διαπραγματευθεί επιπλέον εμβόλια (ή πατέντες εμβολίων) επικαλούμενη «ευρωπαϊκή θέση» την οποία ωστόσο -όσο και αν υπάρχει- φαίνεται πως δεν ακολουθούν μία σειρά από χώρες όπως η ίδια η Γερμανία και η Κύπρος.

Ο κ. Αντώναρος επικαλείται και τις πληροφορίες της γνωστής ευρωπαϊκής ειδησεογραφικής σελίδας Político. 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. “Κακός Ευρωπαίος” ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης που ζήτησε επι πλέον εμβόλια από το Ισραήλ, “σπάζοντας” την ευρωπαϊκή συμφωνία. Κακοί κι οι Γερμανοί. Κακοί κι αρκετοί άλλοι που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον πληθυσμό τους με εξεύρεση δόσεων εμβολιασμού. Όπου υπάρχουν. Και εν ανάγκη σε οποίες τιμές υπάρχουν.

Ενώ εμείς..Ε όχι να ανοίξουμε το δημόσιο ταμείο για να σώσουμε ανθρώπους. Όπως αποκάλυψε πριν απο δύο ημέρες το Politico ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να κάνει χρήση σχετικού δικαιώματος αγοράς για τη χώρα δύο εκατομμύριων δόσεων παραπάνω.

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα τι είναι; Κι ο νεοδιορισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος σιωπά. Δεν θέλει προφανώς να τσαλακώσει την εικόνα του ( ίσως γι αυτό μου τηλεφώνησαν τρεις δημοσιογράφοι σε δυό ημέρες να μου πουν πόσο καλό παιδί είναι και πόσο αγαπητός στους φοιτητές του). Λες και θα κριθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις…

Δεν είχε πει προχθές ότι εμείς τηρούμε τις ευρωπαϊκές συμφωνίες; Καλό παιδί ο Κυριακός Μητσοτάκης. Όπως πάντα. Δεν υψώνει τη φωνή του στα ευρωπαϊκά συμβούλια. Και έτσι η Ελλάδα χάνει τη μία μάχη μετά την άλλη. Ας αρκεσθούμε λοιπόν στο “διαγωγή κοσμιωτάτη”…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter