Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης θεωρεί τη χώρα προσωπική του ιδιοκτησία

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης θεωρεί τη χώρα προσωπική του ιδιοκτησία

Με νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας (αποκαλύψεις του documentonews.gr) το τελευταίο 24ωρο με τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος απαιτεί από τους πολίτες. 

Όπως αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, για δεύτερη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφόρησε πλήρως «και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οικογενειακώς όσα ισχύουν για όλους τους Έλληνες πολίτες».

Θυμίζει επίσης πως ο πρωθυπουργός δεν μπήκε σε καραντίνα αφού είχε συναντήσει τον αρχιεπίσκοπο που ήταν θετικός στον κορονοϊό. 

Σημειώνει μάλιστα: 

«Έτσι συμπεριφέρεσαι άμα δεν έχεις την παραμικρή κοινωνική ευαισθησία. Άμα θεωρείς ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως σου αρέσει επειδή είσαι κάποιος. Άμα θεωρείς τη χώρα προσωπική σου ιδιοκτησία — δηλαδή Μητσοτακιστάν!»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες ο Κυρ. Μητσοτάκης αποδεικνύει για 2η φορά ότι αδιαφορεί πλήρως και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οικογενειακώς όσα ισχύουν για όλες τους Έλληνες πολίτες:

1. Δεν μπήκε σε καραντίνα, όπως είχε υποχρέωση να κάνει, μετά τη συνάντηση του με τον θετικό στον ιό Αρχιεπίσκοπο.

2. Εξέδραμε στην Πάρνηθα ιδιωτικά — άρα όχι στο πλαίσιο των καθηκόντων του — αγνοώντας όσα ισχύουν.

Έτσι συμπεριφέρεσαι άμα δεν έχεις την παραμικρή κοινωνική ευαισθησία. Άμα θεωρείς ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως σου αρέσει επειδή είσαι κάποιος. Άμα θεωρείς τη χώρα προσωπική σου ιδιοκτησία — δηλαδή Μητσοτακιστάν!»

ΔΙαβάστε επίσης: Και βίντεο από την Πάρνηθα – Μαρέβα και Μητσοτάκης κάνουν motocross την ώρα του θανατικού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter