Αντώναρος: «Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης οδηγεί τη χώρα σε συμφορά»

«Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης οδηγεί τη χώρα με ιδεοληπτικό πείσμα και πρόθεση σε συμφορά, κοινωνική καταστροφή και οικονομικό μαρασμό», αναφέρει σε σκληρή ανάρτησή του κατά του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος.  

Και συνεχίζει στο κείμενο που ανάρτησε στο Facebook: 

«Επικαλείται ως παράδειγμα τη Γερμανία. Αλλά οι επιχειρήσεις που κλείνουν εκεί — και στην εστίαση και στη ψυχαγωγία — επιδοτούνται ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με απευθείας επιδότηση σε ύψος 70 έως 75 % του τελευταίου τζίρου τους με ΡΕΥΣΤΟ — ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. Οχι με ψευτο-φοροελαφρυνσεις και ασήμαντες επιστροφές προκαταβολών η δήθεν επιδοτησεις ασφαλιστικών καταβολών. Με τέτοιες ανοησίες δεν μπορούν να επιζήσουν ούτε οι επιχειρήσεις ούτε οι εργαζόμενοι.

Ακόμη και στην “φτωχή” σαν κι εμάς Πορτογαλία οι εργαζόμενοι αποζημιώνονται απευθείας απο το κράτος ΑΜΕΣΑ και χωρίς πολύπλοκές διαδικασίες με 80% του μισθού τους. Και μάλιστα χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προδίδει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. Αγνοεί τους πολλους που έχουν άμεση ανάγκη και στηρίζει τους λίγους. Μόνον όσους βολεύουν στο σχεδιασμό του ( αν έχει σχεδιασμό μέσα στην ανακατωσούρα της περιορισμένης πολιτικής του σκέψης και της διαχυτης κοινωνικής του αναισθησίας). Η χώρα γονατίζει κι αντι να κάνει συγκεκριμένες πράξεις, ο πρωθυπουργός της εθνικής κατρακύλας κατηγοριοποιεί και μαστιγώνει λεκτικά και με άγαρμπο τρόπο όσους διαφωνούν μαζι τους.

Δεν είναι καποιοι Ελληνες “ψεκασμένοι” όπως είχε το απύθμενο θρασος να χαρακτητίσει ο Μητσοτάκης κάποιους — αλήθειας ποιούς; — συμπολίτες μας. Ειναια μεθυσμένοι στην αλαζονική ασκηση της πρόσκαιρης εξουσίας όσοι ανήκουν στην οικογενειοπαρεούλα του Μαξίμου που νομίζουν πως έχουν εν λευκώ εντολή να ρημάξουν τον τόπο στο όνομα μιας αναμφίβολα υπαρκτης μεν πανδημίας που απαιτεί όμως σύμπνοια κι όχι διαίρεση του πληθυσμού».