Αντώναρος: Θα μείνει μόνος του ο «κατά συρροήν γκαφαδόρος» … – Τι λέει για Τατσόπουλο-Μάνο-Καρατζαφέρη

Αντώναρος: Θα μείνει μόνος του ο «κατά συρροήν γκαφαδόρος» … – Τι λέει για Τατσόπουλο-Μάνο-Καρατζαφέρη

Με τρεις αναρτήσεις μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ευάγγελος Αντώναρος κατακρίνει την κίνηση Κυριάκου να φέρει στη Νέα Δημόκρατια τον Πέτρο Τατσόπουλο και θυμίζει πώς ο Κώστας Καραμανλής πέταξε έξω από το κόμμα όσους θεωρούσε “ξένα σώματα”. 

Τέλος αναφέρει και πληροφορίες για το πολιτικό κόστος σε απώλεια ψηφοφόρων από την κίνηση αυτή του “κατά συρροή γκαφαδόρου” όπως αποκαλεί τον Πρόεδρο του Κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις του κ. Αντώναρου:

Η πρώτη:

Σε λίγο πάω για ύπνο.Κι ελπίζω όταν, με το καλό, ξυπνήσω το πρωί να βρω μια καινούργια είδηση για κάποιον άλλο αντίστοιχο Τατσόπουλο που θα εχει προσχωρήσει στη ΝΔ.Εύχομαι ειλικρινά κάθε μέρα να υπάρχει κι ένας καινούργιος.Γιατι για κάθε Τατσόπουλο γυρνάνε την πλάτη στη ΝΔ – όπως μου είπε σήμερα έμπειρος δημοσκόπος — τρείς με τέσσερις χιλιάδες εν δυνάμει ψηφοφόροι.Μέχρι να μείνει στο τέλος μόνος του ο κατά συρροήν γκαφαδόρος…

Η δεύτερη:

Ελπίζω να μη με…απογοητεύσει ο Μητσοτάκης…Γιατί λίγο πριν πάω για ύπνο μου ήρθε από…πρώτο χέρι η πληροφορία ότι σκέφτονται να ” πείσουν” τον Τατσόπουλο να…αποσυρθει. Όπως κάνανε με τον Κορκίδη…Α όλα κι όλα! Αυτά δεν γίνονται!

Η τρίτη και φαρμακερή:

Και κάτι τελευταίο για σήμερα.

Επειδή κάποιοι ξεδιαντροποι ( μεταξύ των οποίων και πρώην βουλευτές της ΝΔ) με αφορμή την δήθεν διευρυνση αλά Τατσόπουλος πιάνουν στο στόμα τους τον Κώστα Καραμανλή να τους θυμίσω:

Ο Καραμανλής διηύρυνε την εκλογική βάση της ΝΔ όχι με faux μεταγραφές της συμφοράς αλλά με πολιτικές που μιλούσαν κι αφορούσαν στον κόσμο. Και με το δικό του ξεχωριστό ειδικό βάρος. Και με την εμπιστοσύνη που ενέπνεε ( και εμπνέει) στον κόσμο. Και με τις αλήθειες πιυ έλεγε.

Και τελος με το να στείλει εκεί που έπρεπε — δηλαδή εκτός ΝΔ — κάτι μορφές που δεν ταίριαζαν στη παράταξη και ήθελαν να χορέψουν το δικό τους τσάμικο. Θυμίζω τα ονόματα Στεφανος Μανος και Γιωργος Καρατζαφέρης.

Ετσι για να θυμόμαστε και να μην επιτρέπουμε σε κάποιους να διαστρεβλωνουν την ιστορική αλήθεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter