Αντώναρος: Οι πολίτες δεν είναι κοπάδι κύριε Μητσοτάκη - Εγκληματική η απραξία της κυβέρνησης

Άμεσες και «εγκληματικές ευθύνες» λόγω απραξίας στην κυβέρνηση επιρρίπτει ο Ευάγγελος Αντώναρος για την αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορονοϊό.

Ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο για «εγκληματική απραξία της κυβέρνησης» για «τραγικό πρωθυπουργό» και για «ανερμάτιστη κυβέρνηση».

Επισημαίνει μάλιστα:

«Ο Μητσοτάκης να σταματήσει άμεσα αυτό που γίνεται εδώ και μισή ώρα με δική του εντολή: Μέσα από το Μαξίμου τηλεφωνούν σε δημοσιογράφους και τους λένε ότι επίκειται λοκνταουν. Οι πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙ, κύριε Πρωθυπουργέ. Λάθος τον έχετε πάρει τον αμανέ!»

Καταλήγει μάλιστα πως η απόφαση για lockdown είναι πολιτική.

Σημειώνει μάλιστα:

«Στην ουσία ελάχιστα θα αλλάξουν όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των ανθρώπων μέσα. Απλά ετσι αποδεικνύεται η αδυναμία της επιστημονικής κοινότητας να "παρακολουθήσει" και να αποκωδικοποιιήσει την πανδημία και της κυβερνησης να χειρισθεί το θέμα. Η κοινωνία χρειάζεται γερά νεύρα και αντοχές. Γιατι θα βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα αντιμέτωπη με πολλές σκληρές πραγματικότητες κι εικόνες που δεν μπορεί να διανοηθεί».

Διαβάστε και τις τέσσερις αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

1η ανάρτηση

Η προαναγγελία γενικού λοκνταουν με στοχευμένες διαρροές ειναι τεράστιο ΛΑΘΟΣ. Οχι μόνο επικοινωνιακό αλλά και πολιτικό. Στην ουσία ελάχιστα θα αλλάξουν όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των ανθρώπων μέσα. Απλά ετσι αποδεικνύεται η αδυναμία της επιστημονικής κοινότητας να "παρακολουθήσει" και να αποκωδικοποιιήσει την πανδημία και της κυβερνησης να χειρισθεί το θέμα. Η κοινωνία χρειάζεται γερά νεύρα και αντοχές. Γιατι θα βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα αντιμέτωπη με πολλές σκληρές πραγματικότητες κι εικόνες που δεν μπορεί να διανοηθεί.

2η ανάρτηση

Ο Μητσοτάκης να σταματήσει άμεσα αυτό που γίνεται εδώ και μισή ώρα με δική του εντολή: Μέσα από το Μαξίμου τηλεφωνούν σε δημοσιογράφους και τους λένε ότι επίκειται λοκνταουν. Οι πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙ, κύριε Πρωθυπουργέ. Λάθος τον έχετε πάρει τον αμανέ!

3η ανάρτηση

Η κοινωνία ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ αδιαμαρτύρητα ό,τι πάει να της επιβάλει ο τραγικός πρωθυπουργός μιας ανερμάτιστης κυβέρνησης αν δεν έχει προηγηθεί ουσιαστική μεταβόλη των όρων και των συνθηκών που με ευθύνη και λόγω της εγκληματικής απραξίας τη κυβέρνησης οδήγησαν σε δραματική αύξηση κρουσμάτων και θανάτων

4η ανάρτηση

Η διαγραφόμενη απόφαση για λοκνταουν -- όπως διαρρέεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης -- είναι καθαρά Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η.

Η προσπάθεια Μητσοτάκη να τη μοιρασθεί με επιστήμονες, οποίοι κι αν είναι αυτοί, αποδεικνύει -- για μια ακόμη φορά -- ότι δεν έχει συναίσθηση των ευθυνών του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.