Αντώναρος: Οι πρόωρες εκλογές έχουν σφηνωθεί στο μυαλό του Κυριάκου

Αντώναρος: Οι πρόωρες εκλογές έχουν σφηνωθεί στο μυαλό του Κυριάκου

Με εσωτερικές πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία συνοδεύει τη νέα του ανάρτηση στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σημειώνει πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχει σφηνωθεί στο μυαλό του Μητσοτάκη προσθέτοντας πως με ψέματα και παραπληροφόρηση προσπαθεί να στρώσει ευνοϊκό χαλί.

Σημειώνει ωστόσο πως τα λόγια σκοντάφτουν στον προγραμματισμό της ουσία και την ογκούμενη κοινωνική δυσφορία που είναι δύσκολο να την καταγράψει κανείς. 

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι αναστατοι. Οχι γιατί μια βδομαδα μετά τον ανααχηματισμό συνειδητοποίησαν για τα καλά ότι έμειναν ( για μια ακόμη φορα) στην απέξω. “Παμε αλήθεια αιφνιδιαστικά για εκλογές;” με ρώτησαν πεντε που μου τηλεφωνησαν απο σήμερα το πρωι. “Ελπιζω όχι”, ηταν η απαντηση που έδωαα σε όλους. Αλλα ξέροντας ποσο βαθεια έχει σφηνωθεί στο μυαλό του Κυριακου να παρατείνει με πρόωρη προσφυγη στις κάλπες το σφιχταγκαλιασμα του με την εξουσία δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι τέτοιο. Αντίθετα: Απο προχθές βράδυ οι φήμες ότι μπορεί να έχουμε εκλογές ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ οργιάζουν Και μάλιστα με προέλευση κυβερνητικους κύκλους. Η αλήθεια είναι:Ο Μητσοτάκης επιχειρει με παραπλήροφορηση, επικοινωνιακά τερτίπια, ψέματα και δήθεν γαλαντομια προς τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας να στρωσει ευνοικο χαλί. Μόνο που τα λόγια σκοντάφτουν στον προγραμματισμό της ουσίας. Τα εμβόλια γίνονται με ρυθμό χελώνας. Οι κωλοτούμπες αναιρούν τα πάντα. Τα χρήματα απο τα δημόσια ταμεία βγαίνουν με το σταγονομετρο. Και την ογκούμενη κοινωνικη δυσφορια δύσκολο να τη καταγράψει καποιος. Ασε που ο κορωνοιος ειναι απρόβλεπτος εχθρός — και συνεχώς μεταλλάσσόμενος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter