Αντώναρος: Προέχει η δημόσια υγεία, όχι η οικονομία

Αντώναρος: Προέχει η δημόσια υγεία, όχι η οικονομία

«Η δημόσια υγεία έχει άμεση προτεραιότητα. Πριν και πάνω απο τη στήριξη της οικονομίας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος θέτοντας παράλληλα σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση. 

«Η οικονομία ελάχιστη σημασία θα έχει αν εχουν χαθεί πολλές, πάρα πολλές ανθρωπινες ζωές» προσθέτει, απαντώντας έτσι σε όσους εντός και εκτός Ελλάδας προτάσσουν την οικονομία απέναντι στις ανθρώπινες απώλειες. 

Ο ίδιος αμφισβητεί και τα στοιχεία που δίνονται επισήμως ενώ αναρωτιέται τι αποθέματα υπάρχουν στα νοσοκομεία και ποιες προμήθειες έχουν δρομολογηθεί όπως και τι ποσά έχουν διατεθεί. 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ.

1) Σε όλες τις χώρες που πλήττονται απο τον κορονοιο πληροφορούν με λεπτομέρειες σε πόσα τεστ που έγιναν (γιατι δεν μας λένε τον αριθμό;; ) διαπιστώνονται τα κρούσματα που ανακοινώνονται.

2) Πόσοι πάνε με “πειστικά” συμπτώματα για κορονοιο σε διαφορα νοσοκομεία ανα την επικράτεια και τους στέλνουν σπίτι τους για να ¨αυτοιαθουν” εκει;

3) Ποιές είναι οι ηλικίες όσων βρίσκονται με διαγνωσμένο κορονοιο σε νοσοκομεία, είτε σε κανονικες μοναδες, είτε σε ΜΕΘ, είτε διασωληνωμενοι ( Σημελιωσ: Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μου η ηλικια των κρουσμάτων μετατιθεται σταδιακά και σε νεωτερους ανθρώπους)

4) Εχουν γινει (εστω δειγματοληπτικα) νεκροψίες και εκ των υστέρων τεστ σε άτομα που καστέληξαν με πνευμονία η παρεμφερή νοσήματα χωρίς να έχουν διαγνωσθεί εν ζωή με κορονοιο.

Αυτά ενδεικτικά. Για την ώρα

Και το τελευταίο αλλα εξ ίσου σημαντικό:

Τι αποθέματα υπάρχουν και τι προμήθειες είναι σε εξέλιξη για υλικό πρώτης ανάγκης γιατο ιατρικό και νοσηλευτικό υλικό, για αντιδραστήρια, για ανάγκες σε οξυγόνο;

Γιατί τέτοια ιδωπή επ΄αυτοπύ;

Τι ποσό διατίθεται για τέτοιουβ είδους άμεσες προμήθειες;

Ειχαν ανακοινωθεί αρχικά 15 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται φυσικά για αστείο ποσόν.

Η δημόσια υγεία έχει άμεση προτεραιότητα.

Πριν και πάνω απο τη στήριξη της οικονομίας. Για την οποια () Δεν είμαστε σε θέση να ξερουμε τι ζημια τελικα θα υποστει. () Η οικονομία ελάχιστη σημασία θα έχει αν εχουν χαθεί πολλές, πάρα πολλές ανθρωπινες ζωές.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter