Αντώναρος προς Μητσοτάκη για τα «fake news» των «Νew Υork Τimes»

Αντώναρος προς Μητσοτάκη για τα «fake news» των «Νew Υork Τimes»

«Ωραίοι οι λεονταρισμοί για εσωτερική κατανάλωση, αλλά δεν έχουν πέραση πέραν των συνόρων της χώρας», σχολιάζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με ανάρτηση στο Facebook ξαναχτυπάει ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται σε Μητσοτάκη – Πέτσα με αφορμή το δημοσίευμα των «Νew Υork Τimes» που μιλούσε για 1.000 παράνομες επαναπροωθήσεις. Κι αυτό καθώς έσπευσαν να καταγγείλουν ως fake news το δημοσίευμα – μόνο όμως… για το εγχώριο κοινό. 

Πετώντας το γάντι σε πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Ευάγγελος Αντώναρος ρωτάει για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας ή/και διάψευσης στην εφημερίδα, προσθέτοντας: «Μήπως δεν έχουν στοιχεία για να αποκρούσουν τις κατηγορίες; Ή μήπως -όπως μαθαίνω- έχουν δει τα αποδεικτικά στοιχεία και δεν έχουν να πουν κάτι;».

Υπογραμμίζει δε: «Ωραίοι οι λεονταρισμοί για εσωτερική κατανάλωση, αλλά δεν έχουν πέραση πέραν των συνόρων της χώρας».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Δεν είδα τον πρωθυπουργό ή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας ή/και διάψευσης στους ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ για το δημοσίευμα σχετικά με τις 1.000 παράνομες επαναπροωθήσεις που ο ίδιος χαρακτήρισε “παραπληροφόρηση”. Γιατί; Μήπως δεν έχουν στοιχεία για να αποκρούσουν τις κατηγορίες; Ή μήπως -όπως μαθαίνω- έχουν δει τα αποδεικτικά στοιχεία και δεν έχουν να πουν κάτι; Ωραίοι οι λεονταρισμοί για εσωτερική κατανάλωση, αλλά δεν έχουν πέραση πέραν των συνόρων της χώρας…

Εάν λοιπόν, κ. Μητσοτάκη, δεν θέλετε να λοιδορείται η χώρα σε διεθνές επίπεδο, πρέπει να τοποθετηθείτε υπεύθυνα, διεξοδικά και δεσμευτικά».

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2775833642694650

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter