Αντώναρος προς Μητσοτάκη: «Ψωριάρικες φοροελαφρύνεις» και «ψευτορυθμίσεις»

Αντώναρος προς Μητσοτάκη: «Ψωριάρικες φοροελαφρύνεις» και «ψευτορυθμίσεις»

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκριθεί ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας με τις άλλες χώρες της Ευρώπης αναφέρεται σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως σημειώνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης οι επιχειρήσεις αποζημιώνονται με βάση τον τζίρο τους και όχι με «ψωριάρικες φοροελαφρύνεις» και με «ψευτορυθμίσεις»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να συγκρίνει την Ελλάδα στα πλαίσια της πανδημίας δεν αφήνουν πολιτες κι επιχειρήσεις στα κρύα του λουτρού. Οπου επιβάλλεται λοκνταουν οι επιχειρήσεις που πλήττονται — κυρίως μικρού και μεσαίου μεγέθους — εισπράττουν απο το κράτος 70 έως 80 % του υπολογογιζόμενου χαμένου τζίρου τους σε ζεστό χρήμα. Ρευστά. Εδώ; Για καποιες ψωριαρικες φοροελαφρύνσεις και παρόμοιες ψευτορυθμίσεις γίνεται λόγος που δεν μπορούν να αναπληρώσουν τα χαμένα έσοδα ούτε να διευκολύνόύν τήν πλήρώμή μισθών κι αλλων υποχρεώσεων. Η κυβέρνηση εξαπατά τον μέσο πολίτη και τον αφήνει μόνο του κι ανυπερασπιστο να αντιμετωπίσει την καταιγίδα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter