Αντώναρος προς Πέτσα: Ο Τσιόδρας απέσυρε τον εαυτό του

Αντώναρος προς Πέτσα: Ο Τσιόδρας απέσυρε τον εαυτό του

«Fake news είναι και να διαψεύσεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος την πραγματικότητα» επισημαίνει σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα σημειώνει και προσωπικές του πληροφορίες προσθέτοντας πως ο μόνος που μπορεί να τον διαψεύσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας. 

Σημειώνεται πως σήμερα, απαντώντας στα δημοσιεύματα ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε:

«Δεν υπάρχει καμία απόσυρση από το προσκήνιο του κ. Τσιόδρα, ο οποίος παραμένει επικεφαλής της ομάδας των ειδικών και συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, με τακτικότητα, όλο το προηγούμενο διάστημα πριν αποφασιστεί αυτή η επί τρεις φορές την εβδομάδα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Άρα δεν υπάρχει καμία διάσταση».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Fake news είναι και να διαψεύσεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος την πραγματικότητα.

Δεν είπε κανείς ότι η κυβέρνηση έχει αποσύρει τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Ο Τσιόδρας απέσυρε τον εαυτό του.

Ο Τσιόδρας σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες – που κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει εκτός αν το κάνει ο ίδιος ο Τσιόδρας – έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης (και συγκρατήθηκε από συγκεκριμένο άνθρωπο) γιατί διαφωνούσε ευρέως με την κυβέρνηση σε θέματα χαλάρωσης.

Το ότι μετέχει στις συσκέψεις είναι φυσικό (αφού δεν παραιτήθηκε). Αν εισακούονται οι εισηγήσεις του είναι άλλο θέμα. Και αν η κυβέρνηση θέλει η όχι να επιστρέψει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση, ε καλύτερα ας μη το συζητήσουμε. Γιατί ίσως αναγκασθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κάνει μια από τις δημόσιες τοποθετήσεις του που μόνο ο ίδιος πιστεύει.

ΥΓ. Δείγμα αλλοπρόσαλλων αποφάσεων: Η κυβέρνηση αυξάνει το ποσοστό πληρότητας των πλοίων σε 80 έως 85%. Λίγες ώρες μετά αποφασίζει την υποχρεωτικότητα της μάσκας και στους ανοικτούς χώρους των πλοίων. Αν όλα αυτά δεν είναι αντιφατικά….

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2761111490833532

Fake news είναι και να διαψευδεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος την πραγματικότητα.

Δεν είπε κανείς ότι η κυβέρνηση έχει…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 3. August 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter