Αντώναρος: «Προσωπικά υπεύθυνος» ο Μητσοτάκης για τις «τρύπες» στο σύστημα προστασίας από τον κορονοϊό

Αντώναρος: «Προσωπικά υπεύθυνος» ο Μητσοτάκης για τις «τρύπες» στο σύστημα προστασίας από τον κορονοϊό

«Έλεγχος ένας ένας στους επιβάτες!» το μήνυμα από την Πάτμο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, που τονίζει: «Πάνω απ’ όλα η υγεία όλων» 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την υποχρέωση να δώσει εντολές ώστε να γνωστοποιούνται κάθε μέρα όλα τα κρούσματα για κάθε τόπο – όχι συνολικά ανά περιφέρεια. Αν δεν το κάνει, θα είναι προσωπικά υπεύθυνος».

Αυτά ξεκαθαρίζει από το νησί της Πάτμου, όπου βρίσκεται από εχθές Κυριακή, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επαινώντας το Λιμενικό για τη σύλληψη τριών νεαρών που έσπασαν την καραντίνα και ταξίδεψαν από την Πάτμο στον Πειραιά παρά τις αντίθετες οδηγίες των υγειονομικών (οι δύο φέρονται μάλιστα θετικοί στον κορονοϊό), ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία και ρωτάει:

«1. Έχουν διαπιστωθεί κρούσματα στο νησί, πόσα και από πότε;

2. Γιατί -εφόσον ήταν γνωστή η ταυτότητα των υπόπτων κρουσμάτων- τους αφήσανε να επιβιβασθούν στο πλοίο;

3. Με ποιους και πόσους ήρθαν σε επαφή κατά τη διάρκεια του 8ωρου ταξιδιού προς Πειραιά;».

Υπογραμμίζει δε: «Το σύστημα μπορεί να δίνει την εντύπωση της αυστηρότητας, αλλά όπως εφαρμόζεται από την κυβέρνηση έχει τεράστιες τρύπες», ενώ με συμπληρωματική ανάρτηση, όπου αναφέρει: «Συμπληρωματικά: Σήμερα, βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα, φεύγουν 2 πλοία με εκατοντάδες επιβάτες από Πάτμο για Πειραιά. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ; ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ!».

Ολόκληρες οι αναρτήσεις του Ευ. Αντώναρου:

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2772515409693140

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2772530873024927

Συμπληρωματικα: Σημερα βραδυ Κυριακής προς Δευτέρα φευγουν 2 πλοια με εκατοντάδες επιβάτες απο Πάτμο για Πειραιά. ΠΟΙΟΣ…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Sonntag, 16. August 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter