Αντώναρος τρολάρει Άδωνη: Ένας ποταπός υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ… διασύρει έναν λαοπρόβλητο υπουργό!

Αντώναρος τρολάρει Άδωνη: Ένας ποταπός υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ… διασύρει έναν λαοπρόβλητο υπουργό!

Με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Νοέμβριο που είναι ιδιαίτερα απογοητευτικά για ορισμένους αλλά σημαντικούς δείκτες, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή ειρωνεύεται τον αρμόδιο… υπουργό με τον δικό του τρόπο.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος τρολάρει μάλιστα λέγοντας πως κάποιος στην ΕΛΣΤΑΤ, της προηγούμενης κυβέρνησης, παραποιεί τα στοιχεία για να κηλιδώσει τις άοκνες προσπάθειες του αρμόδιου υπουργού (σ.σ. του Άδωνη Γεωργιάδη).

Σημειωτέον πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που παρουσιάζονται, κατά τον μήνα Νοέμβριο σημειώθηκε:

  • Πτώση εξαγωγών -11,4%. (δεύτερος συνεχόμενος μήνας)
  • Πτώση βιομηχανικής παραγωγής -8,1%.
  • Πτώση μεταποίησης -4,9%

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Απαράδεκτα στοιχεία!

Είμαι βέβαιος. Κάποιος στη ΕΛΣΤΑΤ ασφαλώς θα κάνει μποϋκοτάζ και θα παραποιεί τα στοιχεία για να κηλιδώσει τις αοκνες προσπάθειες του αρμοδίου υπουργού ο οποίος βλέπει παντού ανάπτυξη και προαναγγέλλει διαρκώς την άφιξη μπουλντοζών και άλλων παρεμφερών βαρέων μηχανημάτων . Ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ, υπηρέτης ασφαλώς της προηγουμένης κυβέρνησης, πρέπει να ταυτοποιηθεί πάραυτα, να απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες και να παραδοθεί στη δημόσια χλεύη με αναγραφή του ονόματος του σε ολοσέλιδες καταχωρίσεις που θα φροντίσει να δημοσιευθούν με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά σε όλες τις εφημερίδες με κυκλοφορία άνω των 25 φύλλων την ημέρα το αρμόδιο υπουργείο. Δεν είναι δυνατόν ένας ποταπός υπάλληλος να διασύρει την προσπάθεια του λαοπρόβλητου υπουργού. Και κυρίως: Να απαγορευθεί μέχρι νεωτέρας η δημοσίευση όλων των στατιστικών.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2581771672100849

Απαραδεκτα στοιχεία!
Ειμαι βέβαιος. Καποιος στη ΕΛΣΤΑΤ ασφαλώς θα κάνει μπουκοταζ και θα παραποιεί τα στοιχεία για να…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 9. Januar 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter