Ανώγεια: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Λευτέρη Καλομοίρη – Το ηχηρό μήνυμα της κόρης του

Ανώγεια: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Λευτέρη Καλομοίρη – Το ηχηρό μήνυμα της κόρης του

Βαρύ είναι το πένθος στα Ανώγεια που σήμερα Δευτέρα αποχαιρέτησαν τον 63χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη, ενώ μόλις χθες είπαν το τελευταίο αντίο στον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. 

Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων, μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και το Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό”, καλώντας την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη.

Διαβάστε επίσης: Ανώγεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη

Παράλληλα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό «γιατί αυτά του άρεσαν πάντα».

Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

Από νωρίς το πρωί σήμερα βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Ντελικανή» Λευτέρη Καλομοίρη. Την ίδια ώρα, ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής και οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Τι λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη

Ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου, Γιάννης Ξυλούρης, δίνει τη δική του εκδοχή μπροστά στις κάμερες για το τι συνέβη. Όπως λέει το κακό ξεκίνησε για μια θέση πάρκινγκ. Υποστηρίζει πως ο Γιώργος Ξυλούρης δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα και πως ο μοναδικός δολοφόνος, είναι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ ήρθε καταματωμένος στο σπίτι και ο άλλος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ήρθαν κάτω από το μπαλκόνι του βρίζοντας και προκαλώντας. Ο γιος μου πήρε το όπλο αλλά το είχε στη μέση. Δεν πυροβόλησε κανέναν και δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του όπως μας είπαν οι ιατροδικαστές.

Πυροβόλησε μόνο ο άλλος και εκείνος ήταν που πέτυχε και τον ίδιο του τον πατέρα. Στη συνέχεια σκότωσε το παιδί μου και του έριξε και χαριστική βολή όταν ήταν ήδη στο έδαφος. Δεν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter