Ανώγεια: Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη – Στον εισαγγελέα ο γιος του

Ανώγεια: Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη – Στον εισαγγελέα ο γιος του

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 30χρονου Γιώργο Ξυλούρη. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου χθες, Κυριακή τελέσθηκε και η νεκρώσιμος ακολουθία του 30χρονου. 

Στον εισαγγελέα ο γιος του Καλομοίρη

Την ώρα που θα κηδεύεται ο 63χρονος λυράρης, ο γιος του, Μανώλης Καλομοίρης, θα βρίσκεται στον εισαγγελέα Ρεθύμνου προκειμένου να καταθέσει. Χθες, ο 29χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Κατά την προανακριτική φάση φέρεται να κατέθεσε πως βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει. Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9άρι όπλο που είχε. Μόλις είδε τον πατέρα του νεκρό, είπε πως θόλωσε και χωρίς να το σκεφτεί σκότωσε τον 30χρονο πατέρα δύο παιδιών, Γιώργο Ξυλούρη, για να τον εκδικηθεί.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του φονικού

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας. Δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια σύμφωνα με μαρτυρίες, το πρώτο σενάριο είναι οι κτηματικές διαφορές που είχαν οι δύο οικογένειες εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαν έρθει σε τόσο μεγάλη ρήξη όπως αυτή το περασμένο Σάββατο, ενώ το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο καυγάς έγινε για το πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ξυλούρης – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες – πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη γεγονός που ξεκίνησε τη λογομαχία. Ο καυγάς δεν άρχισε να φουντώσει και τότε βγήκαν τα όπλα ανάμεσα στους δύο νεαρούς άνδρες. Ο Λευτέρης Καλομοίρης – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – όταν είδε τα όπλα μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφαίρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο γιος του απάντησε στα πυρά, «αδειάζοντας» το όπλο του τραυμάτισε θανάσιμα τον Γιώργο Ξυλούρη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter