#Ανυπομονώ και τον Μάρτιο για μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια #Ανυπομονώ για Public!

#Ανυπομονώ και τον Μάρτιο για μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια #Ανυπομονώ για Public!

Το Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, προσκαλεί το κοινό σε νέες ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων με αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. 

Το Public υποδέχεται τον Μάρτιο με εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους γονείς σε συνεργασία με διακεκριμένους ψυχολόγους και parents sites, μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων από αγαπημένους συγγραφείς, καθώς και μία συζήτηση για το πως μπορούμε να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη με την αποτελεσματική και απλή μέθοδο της KonMari. Και τον πρώτο μήνα της άνοιξης το Public φέρνει ξεχωριστές εκδηλώσεις καθιστώντας το, το Νο 1 προορισμό!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ «Bullying & Social Media» με τη Ψυχολόγο Αγγελική Καβαλλιεράτου

Σε συνεργασία με το workingmoms.gr

@ 22/03 και ώρα 18:00| Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public, το workingmoms.gr και η ψυχολόγος, Αγγελική Καβαλλιεράτου, σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για το φλέγον και επίκαιρο θέμα του «Bullying και Social Media», την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 18:00.

Στη εκδήλωση, η ψυχολόγος θα μας μιλήσει για:

• Το πως εμφανίζεται ο σχολικός εκφοβισμός

• Τα χαρακτηριστικά του θύτη και του θύματος

• Το τι να προσέξουν γονείς και εκπαιδευτικοί

• Τους τρόπους διαχείρισης και πρόληψης

• Το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή των παιδιών σήμερα

• Την επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον εκφοβισμό

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ ενημερώστε για τη συμμετοχή σας στο info@workingmoms.gr

«Το Δώρο»

Στέφανος Ξενάκης (Εκδόσεις Key Books)

@ 27/03 και ώρα 21:00 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Το Δώρο», με τίτλο: «13 ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή», την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος. Ο Στέφανος Ξενάκης είναι συγγραφέας του bestseller, «Το Δώρο». Εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

«Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη» (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)

@ 28/03 και ώρα 19:00 | Public Συντάγματος, 3ος όροφος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 19.00, στο Public Συντάγματος στο χώρο του βιβλιοπωλείου στον 3ο όροφο για να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη παρέα! «Σου δίνει χαρά;» Η μέθοδος ΚονΜαρί είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να νικήσεις την ακαταστασία και να ανακαλύψεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου.

Μαζί μας θα είναι:

· Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Coach Ομιλήτρια Συγγραφέας, ιδρύτρια & CEO Life Clinic Group

· Η Μαριλένα Βαϊνανίδη, spitishoot.com

· Η Νατάσα Μπερέκου, beauty editor tlife.gr

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, συνιδρύτρια του Women on Top.

Extra tip: Dress code δεν έχουμε αλλά μπορείς να φέρεις μαζί σου το μπλουζάκι, το παντελόνι ή ό,τι άλλο θέλεις να διπλώσουμε!

«Κίτρινο Υποβρύχιο»

Σεμίνα Διγενή (Εκδόσεις Πατάκη)

@ 29/03 και ώρα 19:00 | Public Πειραιά, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή, στο Public Πειραιά την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 19.00. Για το βιβλίου θα μιλήσουν ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης, και ο κριτικός κινηματογράφου στον Alpha TV και στην LIFO, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ η δημοσιογράφος του VICE, Μελπομένη Μαραγκίδου, θα αναφερθεί σε όλα όσα την εντυπωσίασαν, διαβάζοντας το βιβλίο. Στο μουσικό μέρος της παρουσίασης, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιώργης Χριστοδούλου και ο Στέλιος Βαμβακάρης. Συντονίζει την παρουσίαση ο δημοσιογράφος και διευθυντής προγράμματος του Καναλιου ΕΝΑ 90,4 fm, Παναγιώτης Φυτρας. Ο Στέλιος Μπρατσόλης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Καναλιού Ένα 90,4 fm, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα διαβάζουν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Κάτια Δανδουλάκη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Ταμίλα Κουλίεβα, η Λένα Ουζουνίδου, η Λίλα Μπακλέση και η Ολυμπία Σκορδίλη. H Σεμίνα Διγενή στο πρώτο βιβλίο της γράφει για όλα αυτά για τα οποία δεν μίλησε ποτέ. Ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό κείμενο. Μια σύνθεση μεταξύ μαρτυρίας, ρεπορτάζ και μυθοπλασίας. Ζωή και καριέρα γεμάτες εξερευνήσεις κι αταξίες.

«Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό́ νησί́»

Θοδωρής Τσεκούρας (Εκδόσεις Petita Demas)

@ 30/03 και ώρα 12:00 | Public Συντάγματος (Τμήμα παιδικού βιβλίου 2ος όροφος), Είσοδος Ελεύθερη

Το απίθανο βιβλίο των πιο «αστείων υπερδυνάμεων» επιστρέφει με μία νέα, μοναδική περιπέτεια. Οι αγαπημένοι σας ήρωες σας προσκαλούν στο Public Συντάγματος (Τμήμα παιδικού βιβλίου, 2ος όροφος), στις 30 Μαρτίου, στις 12:00. Ελάτε να συναντήσετε τον συγγραφέα, Θοδωρή Τσεκούρα, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα περιπέτεια «Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό νησί». Ένα βιβλίο για το περιβάλλον, τα πλαστικά και για το πώς ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Όταν μια φάλαινα με το στομάχι της γεμάτο πλαστικά εμφανίζεται σε μια παράλια στη Σαντορίνη, η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων αναλαμβάνει δράση. Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας ομάδα χαρισματικών παιδιών σε μια νέα περιπέτεια που θα τους οδηγήσει σε ένα νησί από πλαστικό στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού. Εκεί θα αντιμετωπίσουν ένα νέο υπερκακό στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο. Ένα βιβλίο για το περιβάλλον και για το πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter