Αόριστο «μπόνους» στους υγειονομικούς έταξε ο Κικίλιας – «Έως 30 Ιουνίου θα μπορεί να εμβολιαστεί όποιος ενήλικος επιθυμεί»

Αόριστο «μπόνους» στους υγειονομικούς έταξε ο Κικίλιας – «Έως 30 Ιουνίου θα μπορεί να εμβολιαστεί όποιος ενήλικος επιθυμεί»

Μπόνους στους υγειονομικούς, γενικά και αόριστα χρησιμοποιώντας τη φράση «στον χρόνο που πρέπει» έταξε, ο Βασίλης Κικίλιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, τη στιγμή που εδώ και έναν και πλέον χρόνο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει μάχη με τον φονικό κορονοϊό με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει κυριολεκτικά στο όριό τους.

«Η ελληνική κυβέρνηση δια μέσου του πρωθυπουργού», ανέφερε ο υπουργός Υγείας και συνέχισε: «θα μεριμνήσει ξανά στον χρόνο που πρέπει για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν σκληρά, καθημερινά και δεν έχουν σταματήσει, ούτε αυτές τις Άγιες μέρες θα σταματήσουν».

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του είπε πως «ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος ήδη έχει μεριμνήσει μία φορά οριζοντίως και έχουν πάρει μπόνους, σας δηλώνω ότι θα το ξανακάνει. Στο χρόνο που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει και μελετούμε διάφορες πολιτικές αποφάσεις που μπορούν να στηρίξουν, να θωρακίσουν και να ενισχύσουν περαιτέρω αυτούς τους ανθρώπους».

«Έως τις 30 Ιουνίου όποιος ενήλικος επιθυμεί»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε πως μέχρι τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να εμβολιαστεί όποιος ενήλικος το επιθυμεί και πρόσθεσε ότι ήδη έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό σχεδόν 115 χιλιάδες (114.873) πολίτες ηλικίας 30-39, και 22 χιλιάδες (21.706) πολίτες ηλικίας 40-44 . Ήδη πάνω από 10 χιλιάδες (10.252) πολίτες 30-39 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου τους.

Johnson & Johnson

Ακόμα, υποστήριξε πως είναι σε εξέλιξη τεχνικές συζητήσεις για το πρόγραμμα του εμβολιασμού στο σπίτι, για τα άτομα που αδυνατούν να μετακινηθούν με κάποιο πιο εύκολο εμβόλιο, όπως για παράδειγμα αυτό της Johnson & Johnson.

Όπως είπε, η συγκριμένη επιχείρηση θα είναι οριζόντια για όλη τη χώρα ενώ κατέληξε πως θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε 100 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter