Απαγωγή Κυπαρίσση: Τι ερευνούν οι αρχές -Η απρόοπτη βιντεοκλήση και το κίνητρο της απαγωγής

Απαγωγή Κυπαρίσση: Τι ερευνούν οι αρχές -Η απρόοπτη βιντεοκλήση και το κίνητρο της απαγωγής
Εξαφάνιση ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών και εμπορίας αυτοκίνητων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπίσουν τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση και τους απαγωγείς του.

Οι αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ώστε να επιλυθεί άμεσα η υπόθεση ενώ χθες οι απαγωγείς φέρεται να επικοινώνησαν με τους οικείους του επιχειρηματία και να ζήτησαν λύτρα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν βίντεο από κάμερες της περιοχής, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής, το κινητό τηλέφωνο του θύματος αλλά και τα στίγματα των κινητών που βρίσκονταν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών την ώρα της απαγωγής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προχθές από το Πικέρμι καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό.

Η επιχείρηση

Η βιντεοκλήση 

Ένα στοιχεία το οποίο αναμένεται να βοηθήσει τις αρχές είναι το γεγονός πως ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με φίλη του από το εξωτερικό, μέσω βιντεοκλήσης την ώρα της απαγωγής, κάτι το οποίο δεν ανέμεναν οι απαγωγείς. Όταν το αντιλήφθηκαν τότε, άρπαξαν το κινητό του και το έκλεισαν, ωστόσο πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο για τις αρχές.

Το κίνητρο

Εκτός από το προφανές κίνητρο κάθε απαγωγής που είναι τα λύτρα, οι αρχές εξετάζουν και άλλα σενάρια και όλα σχετίζονται με τις επαγγελματικές επαφές και δοσοληψίες του επιχειρηματία ανταλλακτικών με καταστήματα στο Μενίδι και την Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί ξεψαχνίζουν το παρελθόν του αναζητώντας πληροφορίες ακόμη και για το αν χρωστούσε χρήματα και σε ποιους. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι με την απαγωγή να βρήκαν τρόπο να τους κλείσουν.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση επιχειρηματία: Λύτρα φέρεται να ζητούν οι απαγωγείς του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter