Απαγορεύουν εμβολιασμένους Έλληνες με πιστοποιητικό να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Απαγορεύουν εμβολιασμένους Έλληνες με πιστοποιητικό να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Ο κ. Μιχάλης Παπαζαχαρίου είναι μοριακός βιολόγος. Εργάστηκε σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία αλλά και στο νοσοκομείο Μεταξά επί σειρά ετών.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο documentonews.gr την Τετάρτη 16/6 που μας πέρασε ταξίδεψε από Αθήνα σε Λάρνακα για επαγγελματικούς λόγους. Στην είσοδο του στην Κύπρο αποδέχθηκαν την ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού του από την Ελλάδα. Στην επιστροφή του σήμερα 19/6 το Ελληνικό κράτος δεν αποδέχθηκε το πιστοποιητικό που του είχε το ίδιο εκδώσει γιατί δεν είχαν περάσει 14 μέρες από τη 2η δόση με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του και να παραμένει εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μιλώντας στο documentonews.gr σημειώνει ο ίδιος: “Είναι επιστημονική αλήθεια ότι αντισώματα είχαν αναπτυχθεί από την 1η δόση και έφτασαν στο pick τους με την 2η.
Είμαι Μοριακός Βιολόγος και απορώ με την ανοησία την κρατούντων να μη μου επιτρέψουν την επιστροφή μου!!! Με υποχρέωσαν σε pcr test να δουν το αναμενόμενο, δηλαδή (-) για να ταξιδέψω. Ποια είναι η διευκόλυνση που μου παρείχαν;;

Υπηρέτησα σε μεγάλη φαρμακευτική ( NOVARTIS) και επί 33 χρόνια στο Νοσοκομείο Μεταξά. Τέτοια ανοησία μόνο από την Πολιτική προστασία την Ελλάδας θα περίμενε κανείς. Δηλαδή για την Κύπρο έχω αντισώματα και για την Ελλάδα όχι!!!”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter