Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Σαρώνουν τη χώρα οι θυελλώδεις άνεμοι

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Σαρώνουν τη χώρα οι θυελλώδεις άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές περιοχές της χώρας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Τρίτη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων.

116 χιλιόμετρα στην Εύβοια – 100 χμλ στην Πάρνηθα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας οι μέγιστες ριπές του ανέμου στην Εύβοια έφτασαν τα 116 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στην Πάρνηθα άγγιξαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Δείτε τον προγνωστικό χάρτη όπου παρουσιάζονται οι επικρατούσες διευθύνσεις και οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων έως το τέλος του εικοσιτετραώρου:

Απαγορευτικό απόπλου

Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter