Απαγωγή Λεμπιδάκη: Στην ανακρίτρια ο δεύτερος εμπλεκόμενος

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Στην ανακρίτρια ο δεύτερος εμπλεκόμενος

Και δεύτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη πέρασε χθες υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας την πόρτα του γραφείου της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», πρόκειται για έναν 46χρονο Ρεθυμνιώτη, στον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει μεταξύ άλλων και την ευθύνη «στρατολόγησης» άλλων συγκατηγορουμένων του. Ο 46χρονος ισχυρίζεται ότι ενεπλάκη στην υπόθεση γύρω στις 20 Απριλίου (η αρπαγή του επιχειρηματία είχε σημειωθεί μεσημβρινές ώρες της 30ης Μαρτίου) χωρίς να γνωρίζει όμως ότι το όλο ζήτημα αφορούσε σε απαγωγή. Και εκείνος (όπως και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι εντάσσονται κυρίως στη δεύτερη «φουρνιά» δραστών) ισχυρίζεται ότι κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατεύει τον Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους «σκληρούς» που κινούσαν τα νήματα. Μάλιστα στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας τον περασμένο Οκτώβριο καταλήγει: «Όλα όσα σας κατέθεσα μπορεί να τα επιβεβαιώσει ο κ. Λεμπιδάκης διότι πιστεύω ότι είναι ακέραιος και δίκαιος άνθρωπος. Μου έλεγε «κάνε ότι μπορείς και εγώ θα σε πάρω δίπλα μου».

Τετ α- τετ με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη;

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία της συμπληρωματικής απολογίας δεν ολοκληρώθηκε χθες και πιθανολογείται ότι διεκόπη για άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης δεν αποκλείουν να ζητηθεί η παρουσία του ίδιου του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Δικαστικό Μέγαρο ή όπου αλλού κριθεί σκόπιμο, για παράδειγμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπως συνέβη και στην περίπτωση του 44χρονου συγκατηγορούμενού του.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter