Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπό κράτηση η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη – Τι ερευνούν οι αρχές

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπό κράτηση  η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη – Τι ερευνούν οι αρχές

Συνελήφθη η γυναίκα που προσήχθη για εμπλοκή στην υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα γυναίκα». Κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.

Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Αστυνομικοί ερεύνησαν τις τελευταίες ώρες διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου εντόπισαν τον ρουχισμό που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη μικρή μαθήτρια. Επίσης κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που εξετάζονται.

Το μεγάλο ερωτηματικό, πάντως, παραμένει η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών στο μικρό κορίτσι και ο σκοπός τους. Η Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστοΗ αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να έχει ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου, καθώς πίσω από τη συγκεκριμένη ιστορία, δεν αποκλείεται να κρύβεται διεθνές εγκληματικό δίκτυο.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την απαγωγή

Την ίδια ώρα, τo φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο διακρίνεται η κοκκινομάλλα φερόμενη ως απαγωγέας του κοριτσιού να φτάνει στο βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη, και από πίσω της να τρέχει η μικρή Μαρκέλλα.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η κοκκινομάλλα είπε στη Μαρκέλλα να πάει πίσω στο βενζινάδικο και έπειτα εξαφανίστηκε. Η 10χρονη λίγο μετά εμφανίζεται ξανά στο βενζινάδικο να ψάχνει σαν χαμένη.

H κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter