Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ο Γιάννης Μυλόπουλος

Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ο Γιάννης Μυλόπουλος

Παύθηκε η δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, και άλλοτε προέδρου της «Αττικό Μετρό», Γιάννη Μυλόπουλου καθώς, μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης με επίκεντρο τους εμβολιασμούς του ΕΟΔΥ από την Εισαγγελία Αθηνών, και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έπαυσε την ποινική δίωξη εις βάρος του.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του κ. Μυλόπουλου στο Facebook η οποία μπήκε στο στόχαστρο του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2020, ανάρτηση την οποία απέσυρε τελικά, ο κ. Μυλόπουλος ανέφερε ότι κάποια γνωστή του περίμενε για ώρες να κάνει rapid test του ΕΟΔΥ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Παρά το γεγονός πως έφυγε, την ειδοποίησαν ότι τελικά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ διέψευσε το περιστατικό και κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Έτσι, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ωστόσο, τελικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Εφετών, τον απάλλαξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter