Euroferry Olympia: Σε Έλληνα οδηγό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε γκαράζ του πλοίου

Euroferry Olympia: Σε Έλληνα οδηγό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε γκαράζ του πλοίου

Aναγνωρίσθηκε από τους οικείους του η σορός του οδηγού που εντοπίστηκε το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia. Πρόκειται για 58χρονο ημεδαπό.

Στο πλοίο οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων.

Μετά την επιτυχή διάσωση του 21χρονου Λευκορώσου, δυστυχώς είχαμε τον πρώτο νεκρό της μεγάλης πυρκαγιάς στο Euroferry Olympia. Στους 10 ανέρχονται πλέον οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ, που ανέβηκαν εκ νέου στο φλεγόμενο πλοίο, να κάνουν κάθε προσπάθεια να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

H κατάσταση της υγείας των διασωθέντων

Για προληπτικούς λόγους, στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, νοσηλεύεται ο 21χρονος Λευκορώσος, που διασώθηκε σήμερα, μετά από δύο 24ωρα, από το φλεγόμενο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia».

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, «ο 21χρονος φέρει μόνο ενδείξεις αφυδάτωσης, ενώ του γίνονται όλες οι εξετάσεις».

«Από τις πρώτες πληροφορίες με τους γιατρούς είπε ότι άκουγε και άλλες φωνές. Ελπίζουμε να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι ζωντανοί και να είναι καλά στην υγεία τους», δήλωσε ο κ. Ρουμπάτης.

Εξάλλου εντός της ημέρας αναμένεται να αποσωληνωθεί ο 65χρονος Βούλγαρος οδηγός, καθώς βελτιώνεται η υγεία του.

Εξιτήρια από το Νοσοκομείο θα λάβουν σήμερα και ο Αφγανός, αλλά και ο Ρουμάνος, διασωθείς επιβάτης, ενώ στο νοσοκομείο θα παραμείνουν για νοσηλεία δύο άτομα που βρίσκονται στη Πνευμονολογική Κλινική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter