Απάντηση Δούρου στην τακτική φυγομαχίας αλά... Κυριάκος που υιοθέτησε ο Πατούλης

Στην απόρριψη εκ μέρους του υποψήφιου της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, Γ. Πατούλη, της πρόσκλησης για δημόσιο διάλογο με τους πολίτες για την τραγωδία στο Μάτι, που του απέστειλε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αντέδρασε ο συνδυασμός της Περιφερειάρχη, «Δύναμη Ζωής». 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ζωής, Γιάννης Μοίρας τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο Γ. Πατούλης αντιλαμβάνεται «τη λειτουργία του διαλόγου, την επικοινωνία με τους πολίτες, τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μακριά από την κοινωνική λογοδοσία, μακριά από τους πολίτες, μακριά από τη δημόσια αντιπαράθεση». Ο ίδιος τονίζει ότι η «Δημοκρατία, ο διάλογος με τους πολίτες, η δημόσια, χωρίς “φίλτρα”, αντιπαράθεση» είναι «ξένα» στον κ. Πατούλη, κατηγορώντας τον παράλληλα για φυγομαχία.

«Η Δημοκρατία απαιτεί ανάληψη ευθύνης – ευθύνης που έχει αναλάβει δημόσια η Ρένα Δούρου. Η Δημοκρατία στηρίζεται στον διάλογο με τους πολίτες – ο κ. Πατούλης επιλέγει να δραπετεύσει ξανά», τονίζει ο κ. Μοίρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.