Απάντηση ΟΑΣΘ για το βίντεο που προκάλεσε σάλο – Έδειχνε σεκιουριτάδες να πετούν σηκωτό άντρα από λεωφορείο

Απάντηση ΟΑΣΘ για το βίντεο που προκάλεσε σάλο  – Έδειχνε σεκιουριτάδες να πετούν σηκωτό άντρα από λεωφορείο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο άντρες εταιρίας φύλαξης, φαίνονται να πετούν σηκωτό από λεωφορείο της γραμμής έναν άντρα.

Μάλιστα, οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για ένα άστεγο ο οποίος λόγω της ζέστης βρήκε ένα δροσερό μέρος για να προστατευτεί.

Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά από έναν χρήστη του Facebook, και δείχνει το λεωφορείο ακινητοποιημένο και δυο άντρες να μπαίνουν μέσα. Στη συνέχεια χωρίς να ακούγεται κάτι από τις συνομιλίες που είχαν με τον άντρα, τον αρπάζουν και τον πετούν έξω από το όχημα.

Από την πλευρά του ο ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως ο εν λόγο άντρας όχι μόνο δεν ήταν κάποιος άστεγος που αναζητούσε μια ανάσα δροσιάς, αλλά ήταν επιβάτης που είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Τι αναφέρει ο ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του:

«Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, σύμφωνα με το οποίο υπάλληλοι της εταιρίας φύλαξης ασκούν βία σε βάρος επιβάτη, ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό».

«Ο Οργανισμός, σε κάθε περίπτωση, είναι αντίθετος με συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και «δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη», όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Η διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter