Απάντηση Πολάκη σε Μητσοτάκη στη… γλώσσα των offshore: Την ομιλία σου την έγραψε ο beneficial owner της ΝΔ

Απάντηση Πολάκη σε Μητσοτάκη στη… γλώσσα των offshore: Την ομιλία σου την έγραψε ο beneficial owner της ΝΔ

Στη… γλώσσα των offshore επέλεξε να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ ο Παύλος Πολάκης, περιγράφοντας τον… πραγματικό ιδιοκτήτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως λογογράφο του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Προβληματίστηκα έντονα για τη γλώσσα που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω σήμερα για να αντιμετωπίσω την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυρ. Μητσοτάκης εναντίον μου» είπε εισαγωγικά ο αν. υπουργός Υγείας και διερωτήθηκε: «Τη γλώσσα των Σφακίων ή τη γλώσσα του Χάρβαρντ;». Πρόσθεσε δε ότι συνειδητοποίησε πως όποια από τις δύο και να χρησιμοποιούσε δεν θα την καταλάβαινε ο κ. Μητσοτάκης γιατί αφενός ο κ. Μητσοτάκης –κατά τα λεγόμενά του- δεν ξέρει την κουλτούρα και τη ψυχοσύνθεση των Σφακιανών και από την άλλη ούτε τη γλώσσα του Χάρβαρντ γιατί «εκτός από ανεπαρκής είναι και φυγόπονος».

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε ανερμάτιστη και συνονθύλευμα τσιτάτων την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ και συμπέρανε: «Φαίνεται ότι δεν τα έχει γράψει ο ίδιος, αλλά του τα έχει επιβάλλει και του τα έχει γράψει το γνωστό συγκρότημα της διαπλοκής που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΝΔ. Ή να το πω στη γλώσσα που σίγουρα καταλαβαίνει, τη γλώσσα των offshore, ο beneficial owner της ΝΔ». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter