Απάντηση Σημίτη στο άνοιγμα των λογαριασμών με επίθεση στην κυβέρνηση

Απάντηση Σημίτη στο άνοιγμα των λογαριασμών με επίθεση στην κυβέρνηση

Με επίθεση στην κυβέρνηση συνδυάζει την απάντησή του – μέσω του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Σημίτης» – ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».

Όπως αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός στην ανακοίνωση που αφορά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου, μελών της οικογένειάς του αλλά και πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, «η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει» και προσθέτει ότι «η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας».

Συμπληρώνει επίσης ότι η έρευνα στους λογαριασμούς του είναι ευπρόσδεκτη, καθώς, όπως σημειώνει δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Χαρακτηρίζει δε συκοφαντίες τα σχετικά δημοσιεύματα και επιφυλάσσεται να απαντήσει στις συκοφαντίες, αφού διαπιστώσει ποιοι εμπλέκονται.

Αναλυτικά η απάντηση του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Σημίτης»

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας.

Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter