Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Αυγενάκη για το Ολυμπιακό Χωριό

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Αυγενάκη για το Ολυμπιακό Χωριό

Ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς απάντησε στις κατηγορίες Αυγενάκη περί διασποράς fake news, όσον αφορά τις καταγγελίες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, του Ολυμπιακου Κέντρου Άνω Λιοσίων και το Εργαστήριο Αντιντόπινγκ:

Ο Λευτέρης Μπουρνούς σημείωσε τα εξής:

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κρίνοντας, προφανώς, εξ ιδίων τα αλλότρια, μας κατηγόρησε για “λόγια”. Λόγια για τον κ. Αυγενάκη, λοιπόν, η υπογεγραμμένη παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στη ΓΓΑ. Λόγια και η μεταβίβαση του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων από την ΕΤΑΔ στη ΓΓΑ και κατόπιν στο ΣΕΦ. Λόγια και η μεταφορά του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ στον Δημόκριτο, που επί των ημερών του και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του, έπαυσε να αποτελεί πιστοποιημένο εργαστήριο από τον WADA.

Εν αντιθέσει με την αγαπημένη τακτική τόσο του ιδίου όσο και του κόμματος και της κυβέρνησής του για παραγωγή fake news, τα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δεν ψεύδονται ποτέ. Τον καλούμε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις φωτογραφήσεις και την επικοινωνιακή του προβολή, προκειμένου να τα αναζητήσει, μπας και πάψει να εκτίθεται συνεχώς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter