Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Σε ολέθριο αδιέξοδο έχει περιέλθει η κυβέρνηση στο προσφυγικό

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Σε ολέθριο αδιέξοδο έχει περιέλθει η κυβέρνηση στο προσφυγικό

Mε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «χυδαιότητα με την οποία επέλεξε, μέσω… διαρροής μάλιστα, να απαντήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», τονίζοντας ότι αυτό «δείχνει το ολέθριο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι εκτός από τους ίδιους, παρασύρουν και την ίδια τη χώρα σε αδιέξοδο».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα εξής:

«Αντί να ασχολούνται με το πώς θα απαντήσουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, θα ήταν προτιμότερο να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μάθουν με ποιον τρόπο κατάφερε να διαχειριστεί πολλαπλάσιες προσφυγικές ροές με αποτελεσματικότητα και με σεβασμό στους κανόνες δικαίου. Με ποιο τρόπο εξασφάλισε την δήλωση ΕΕ – Τουρκίας που μείωσε τις ροές και ανάγκασε τη Τουρκία να δεχθεί επιστροφές.

Αντί αυτού, νομίζουν ότι όλα είναι επικοινωνία, μεγάλα λόγια και αυταρχισμός στους νησιώτες που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος. Η ανευθυνότητα τους να μετατρέψουν τη Χίο και τη Λέσβο, τα ακριτικά νησιά μας, σε πεδία μάχης, τη στιγμή που η Τουρκία κλιμακώνει τις απειλές και εργαλειοποιεί το προσφυγικό είναι έξω από κάθε λογική.

Πάει πολύ, λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη να χυδαιολογεί και από πάνω. Οφείλει να αλλάξει αμέσως ρότα και να αντιληφθεί ότι έχει εθνική ευθύνη να σοβαρευτεί.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter