Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Έντονη κριτική στην Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή το σχόλιο της τομεάρχη πολιτισμού της ΝΔ για την τοποθέτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Την επόμενη φορά που η κ. Κεφαλογιάννη θελήσει να ασκήσει κριτική στις επιλογές της σημερινής κυβέρνησης, καλό θα είναι να θυμηθεί πρώτα τις πάμπολλες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης, τα δυσβάσταχτα χρέη και τα ποικίλα προβλήματα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Προβλήματα τα οποία επιχειρεί να επιλύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, με γνώμονα την εξασφάλιση της επιβίωσης των μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα και καταλήγει:

«Η διοίκηση του “Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” απαρτίζεται από ανθρώπους εγνωσμένης αξίας και κύρους, με σημαντική εμπειρία και προσφορά στον πολιτισμό, που ο καθένας τους διαθέτει γνώσεις και ικανότητες πολύτιμες για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter