Απάντηση Τουλουπάκη σε Αθανασίου για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε

Απάντηση Τουλουπάκη σε Αθανασίου για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε

Tην απάντηση της στα όσα είπε ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου και είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από την κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή της βουλής σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, δίνει η Ελένη Τουλουπάκη.

Η σημερινή επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς δηλώνει ότι: «Η ανάδειξη προσωπικού ζητήματος υγείας πέραν του γεγονότος ότι προσβάλλει προσωπικά δεδομένα μου και συνιστά ενδεχομένως και ποινικό αδίκημα, είναι σε επίπεδο ηθικής το λιγότερο ανάρμοστη. Επί της ουσίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχω υποχρέωση να απαντώ σε τέτοιου είδους ζητήματα, δηλώνω ότι τα έξοδα νοσηλείας μου καλύφθηκαν πλήρως από την ασφαλιστική μου εταιρεία. 

Επίσης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο βρέθηκα μετά από ενέργειες του αδελφού μου, γιατρού αγγειοχειρουργού, και κανένας άλλου. Θλίβομαι βαθύτατα που πρώην συνεργάτης μου, ο οποίος με επισκεπτόταν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου αντί να μου συμπαραστέκεται, ασχολείται με τις συνθήκες νοσηλείας μου. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην περάσει μια παρόμοια με τη δική μου περιπέτεια υγείας και εν συνέχεια να βρεθεί θύμα ενός τέτοιου κανιβαλισμού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter