Απάντηση Τσίπρα στην πρόκληση Μητσοτάκη: Μέχρι και τιμολόγιο 15.000 ευρώ σε βενζινάδικο κόπηκε

Απάντηση Τσίπρα στην πρόκληση Μητσοτάκη: Μέχρι και τιμολόγιο 15.000 ευρώ σε βενζινάδικο κόπηκε

Ακαριαία ήταν η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ο τελευταίος τον προκάλεσε να αναφέρει πόσο κόστισε η φιέστα της Σαντορίνης για το ασύντακτο άνοιγμα του τουρισμού.

Αναφερόμενος στις κυβερνητικές παλινωδίες και παραλείψεις σε σχέση με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στα μέσα Ιουνίου με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

«Πόσο κόστισε;» τον ρώτησε εκτός μικροφώνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να απαντά πως το ποσό ανέρχεται περίπου στα 80.000 ευρώ. Ο πρωθυπουργός διαφώνησε, με τους βουλευτές της ΝΔ να σχολιάζουν δηκτικά την απάντηση του Αλ. Τσίπρα.

Ανεβάζοντας τους τόνους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θύμισε το σκηνικό της φιέστας με τις συζύγους υπουργών και όχι μόνο, κάνοντας λόγο για διασπάθιση δημόσιου χρήματος. «Εσείς, πρέπει να μας πείτε πόσο κόστισε. Φέρτε τα χαρτιά…» τόνισε απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας πως μέχρι και τιμολόγιο 15.000 ευρώ κόπηκε σε βενζινάδικο του νησιού.

«Μη με προκαλείτε. Θα παίρνετε απαντήσεις όταν με προκαλείτε…» κατέληξε με νόημα ο Αλ. Τσίπρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter