Απαντήστε με στοιχεία κύριε Λοβέρδο

Απαντήστε με στοιχεία κύριε Λοβέρδο

Τα πράγματα πλέον αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά σχετικά με την υπόθεση Novartis. Το μεσημέρι της Τετάρτης το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την αίτηση εξαίρεσης που είχε για την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτό συνεπάγεται ότι μόλις κοινοποιηθεί η απόφαση του Συμβουλίου στην Εισαγγελία Διαφθοράς θα ασκηθούν ποινικές διώξεις στον πρώην υπουργό για το σκάνδαλο Novartis.

Και τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα για αυτόν καθώς πλέον δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τον κουρνιαχτό που προκαλεί με τον λόγο του και θα πρέπει να παρουσιάσει τα δικά του στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει.

Όχι μόνο στη δικαιοσύνη, όπου έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να τα παρουσιάσει, γιατί πλέον θα είναι και επίσημα κατηγορούμενος αλλά κυρίως στον ελληνικό λαό.

Οι κατήγοροί του έχουν στοιχεία τα οποία όπως αποδεικνύεται, η Δικαιοσύνη τα θεώρησε ως ισχυρά και τον παραπέμπει. Ο ίδιος πλέον θα πρέπει να αφήσει τις προσωπικές επιθέσεις και τις απειλές και να υπερασπιστεί τον εαυτό του από το εδώλιο για όσα κατηγορείται.

Γιατί ουσιαστικά θα πρέπει να καταφέρει να αποσυνδέσει τον εαυτό του από το έτσι κι αλλιώς υπαρκτό σκάνδαλο Novartis. Αν τα καταφέρει θα είναι καλό για το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αν όχι, οι εξελίξεις θα είναι δραματικές για όλους και οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλουν οι πολιτικές δυνάμεις για να ξεπλυθεί το άγος θα είναι τιτάνιες.

Για το καλό της Δημοκρατίας.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter