Απάντηση δια της μη απάντησης από το Μαξίμου για τον βίο του πλούσιου «μισθοσυντήρητου Μητσοτάκη»

Απάντηση δια της μη απάντησης από το Μαξίμου για τον βίο του πλούσιου «μισθοσυντήρητου Μητσοτάκη»

Στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και στους ελέγχους που έγιναν έκτοτε στις δηλώσεις πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του επιχείρησε να κρυφτεί το Μέγαρο Μαξίμου για να αποκρούσει την κριτική και τα σημαντικά ερωτήματα που προκύπτουν από τις δηλώσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να υποστηρίζει πως «δεν έχει αφήσει κανένα ερώτημα αναπάντητο».

Διά της… ατόπου απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις δηλώσεις πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόβσκι, αφού σε ερώτηση του documentonews.gr για το πως ο πρωθυπουργός εμφανίζεται με αρκετά χαμηλά εισοδήματα να διάγει πολυτελή βίο, ο Γιάννης Οικονόμου επικαλέστηκε πως εάν υπήρχε κάτι μεμπτό θα το είχε βρει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Όπως κατέγραψε αναλυτικό ρεπορτάζ του Documento, ο Κυρ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του εμφανίζονται ταυτόχρονα να έχουν τεράστια χρέη σε τράπεζες και τρίτους, αλλά και να ζουν πολυτελή ζωή, με πολλά ταξίδια και αυξημένες καταθέσεις. Έχουν πλήθος ακινήτων με σημαντικές υποχρεώσεις συντήρησης, ξοδεύουν αρκετά χρήματα για τις σπουδές των παιδιών τους, ενώ ταυτόχρονα οι δανειακές υποχρεώσεις τους είναι εξαιρετικά μεγάλες. Επιπροσθέτως, ερωτήματα προκύπτουν και από το περίφημο σπίτι του Βολταίρου, που καθώς και στις πρόσφατες δηλώσεις πόθεν έσχες δεν συμπεριλαμβάνεται το δάνειο μέσω του οποίου αγοράστηκε το σπίτι.

«Τι απαντά η κυβέρνηση στα ερωτήματα για τα περιουσιακά του ζεύγους του πρωθυπουργού όπως και για το σπίτι του Βολταίρου» ήταν η ερώτηση που υπέβαλε το documentonews.gr στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με τον Γ. Οικονόμου να αποφεύγει να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις, και να προσφεύγει στη μόνιμη επωδό της κυβέρνησης, δηλαδή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν νομίζω να υπάρχει πολιτικός που να έχει ψαχτεί τόσο πολύ το πόθεν έσχες του, εκείνου και της συζύγου του, όσο έχει συμβεί με του πρωθυπουργού και της συζύγου του, και μάλιστα επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προδίδοντας την αδυναμία της κυβέρνησης να υπερασπιστεί τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους απέναντι στα ερωτήματα του Τύπου και των πολιτών.

«Από εκεί και πέρα, νομίζω τόσο πολύς και ενδελεχής έλεγχος που έχει γίνει, επαναλαμβάνω, κυρίως επί των ημερών της προηγούμενης διακυβέρνησης, δεν έχει αφήσει κανένα ερώτημα αναπάντητο» επανέλαβε ο Γ. Οικονόμου, καταφέρνοντας για μία ακόμα φορά να αφήσει πλήθος ερωτημάτων αναπάντητα.

Διαβάστε αναλυτικά για τον πολυτελή βίο του μισθοσυντήρητου πρωθυπουργού:

Ο πλούσιος πρωθυπουργός εμφανίζεται να ζει ζωή… μισθοσυντήρητου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter