Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Άμεσες απαντήσεις για τις πρωτοφανείς καταγγελίες Ράμμου στη LIBE αντί εκτόξευσης «λάσπης» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη, εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι «οι ισχυρισμοί περί ύπαρξης τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο είναι για γέλια, όμως είναι για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο», σημειώνει η Δώρα Αυγέρη.

«Ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τι απαντά η κυβέρνηση; Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;», καταλήγει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter