Απαράδεκτη επίθεση Καιρίδη: Φώναξε «σκάστε» στον Τσίπρα (Video)

Απαράδεκτη επίθεση Καιρίδη: Φώναξε «σκάστε» στον Τσίπρα (Video)

Εν εξάλλω καταστάσει εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καιρίδης στο Action24 καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι εμφανίσεις του στις οποίες φροντίζει να απασχολήσει αρνητικά τα ΜΜΕ εκ των υστέρων.

Για κάποιο λόγο, που θα έπρεπε πρωτίστως να προβληματίσει τον ίδιο, ο Δ. Καιρίδης έχει απολέσει την ψυχραιμία του ενώ στην τελευταία του εμφάνιση υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα καθώς έσπευσε να χρησιμοποιήσει μία έκφραση που μόνο σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου δεν αρμόζει.

Στον τηλεοπτικό «αέρα» του Action24, επιστράτευσε μία λέξη πεζοδρομίου αλλά… σε πληθυντικό ευγενείας (;) για να απευθυνθεί στον Γιώργο Τσίπρα. Συγκεκριμένα, εμφανώς εκνευρισμένος του είπε: «σκάστε», κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του παρουσιαστή που του ζήτησε να ανακαλέσει. Εις μάτην, όμως.

Καιρίδης: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ο επίσημος, η νεολαία του καλούσε σε διαδηλώσεις, είναι δικολαβίστικο να προσπαθούμε να δούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του».

Τσίπρας: «Τι λαϊκισμός είναι αυτός… Φοβερός»

Καιρίδης: «Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε»

Τσίπρας: «Είσαι καραγκιόζης… Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Είναι άγριος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter