Απαράδεκτο ποστάρισμα των Χιούστον Ρόκετς, προσβλητικό για τον Γιάννη

Απαράδεκτο ποστάρισμα των Χιούστον Ρόκετς, προσβλητικό για τον Γιάννη

Όπως συμβαίνει παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, βρίσκεται πάντα κάποιος να …μουντζουρώσει την επιτυχία κάποιου. Και το ΝΒΑ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Λίγο μετά την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως MVP για το 2018-19, οι Χιούστον Ρόκετς στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον δικό τους σταρ, Τζέϊμς Χάρντεν που ήταν επίσης υποψήφιος (έλαμψε δια της απουσίας του από την τελετή) για τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη του ΝΒΑ, τιτίβισαν ένα προσβλητικό κείμενο, όχι μόνο για τον θεσμό αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Ρόκετς πόσταραν στο twitter, ένα απαράδεκτο κείμενο μέσω του οποίου δίνουν μεν συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του βραβείου του MVP, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομα του! Και εκτός αυτού παρέθεσαν στατιστικά στοιχεία του Χάρντεν στην κανονική περίοδο, αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι ο Χάρντεν δεν ξέρει τι θα πει άμυνα και ασχολείται μόνο με την επίθεση. Και μέχρι γραφικότητας μάλιστα, αφού τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ τον κατακρίνουν κατά καιρούς για αυτό και τον ειρωνεύονται…

Αναλυτικά το απαράδεκτο ποστάρισμα των Ρόκετς:

“Συγχαρητήρια στον νέο MVP, αλλά με όλο τον σεβασμό διαφωνούμε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν: Τελείωσε στις 2 πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία για τον MVP τις 4 από τις τελευταίες 5 σεζόν. Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε τουλάχιστον 35 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο σε μία σεζόν. Σκόραρε +40 πόντους 28 φορές μέσα στην σεζόν, +50 πόντους 9 φορές και +60 πόντους δύο φορές. Σκόραρε +30 πόντους σε 32 συνεχόμενα παιχνίδια, δεύτερο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της λίγκας. Σε ένα διάστημα 40 αγώνων ο Χάρντεν είχε 40.1 πόντους, 7.1 ασίστ, 7.1 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο. Αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σερί με +40 πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ξεπέρασε το ρεκόρ καριέρας του στα εύστοχα τρίποντα στον 53ο αγώνα της σεζόν, ολοκληρώνοντας τελικά την χρονιά με 378, δεύτερη καλύτερη επίδοση στη λίγκα. Από το 2014/15 κι έπειτα ο Χάρντεν έχει 30.4 πόντους, 8.4 ασίστ, 6.4 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα”

https://twitter.com/HoustonRockets/status/1143358248277499905

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter