Απασφάλισε η Κυβέρνηση κατά της ΝΔ για τις επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο

Απασφάλισε η Κυβέρνηση κατά της ΝΔ για τις επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο

Επίθεση στη ΝΔ, την οποία και καταγγέλλουν για προσπάθεια «πολιτικής αποσταθεροποίησης» σε συνεργασία με ανθρώπους του υποκόσμου, εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή την υπόθεση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και τις σημερινές αναφορές του εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Β. Κικίλια.

Παράλληλα καλούν τη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του Υπουργού Άμυνας, «αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν», όπως σημειώνουν.

· Εκτελείτε συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης με εντολή συγκεκριμένο επιχειρηματία

· Καταθέστε πρόταση μομφής για τον υπουργό

«Η ΝΔ, αφού για μία ακόμη φορά διαψεύσθηκαν οι ελπίδες της να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:

«Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί».

Παράλληλα καλούν τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν ευθέως:

1. Γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας;

2. Εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ;

3. Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά; Γιατί δε λένε ονόματα;

4. Υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται;

5. Μήπως τελικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αντ’ αυτού ή κατ’ εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;

Και καταλήγουν: «Στη Βουλή άλλωστε, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός».

Η απάντηση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση ως απάντηση στις κυβερνητικές πηγές:

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του.

Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter