«Απασφάλισε» ο Μουτζούρης για κυβέρνηση και ΜΑΤ: Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά

«Απασφάλισε» ο Μουτζούρης για κυβέρνηση και ΜΑΤ: Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά

Απασφάλισε ο γαλάζιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης ο οποίος εξ αρχής έχει εναντιωθεί στη δημιουργία νέων κλειστών δομών στα νησιά, ενώ στη συνέχεια φάνηκε να προκρίνει τη δημιουργία κλειστού κέντρου σε νησίδες κοντά στην Λέσβο.

Μετά την αποστολή των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο που προσπάθησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης να επιβάλουν την απόφαση της κυβέρνησης για τις νέες κλειστές προσφυγικές δομές, ο περιφερειάρχης με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ημέρα ντροπής.

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας: Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!»

Διαβάστε επίσης: Μια «Νέα Μακρόνησο» φέρεται να προτείνει για τους πρόσφυγες ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!» (Καράβα, Μυτιλήνη 25.02.2020)

Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει:

«Τετάρτη 26.02.2020 : Ημέρα γενικής απεργίας στο Βόρειο Αιγαίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δυναμικής αντιδράσεως των κατοίκων του στην παράλογη βία και χρήση χημικών απο τα ΜΑΤ κατόπιν εντολών της Κυβερνήσεως. Οι νήσοι μας, πυλώνες του Ελληνισμού και ακρίτες της Ελλάδας, δεν θα μετατραπούν σε φυλακές, καταθετήρια ψυχών και μόνιμη κατοικία δεκάδων χιλιάδων μεταναστών , όπως επιδιώκει η πολιτεία (Μυτιληνη 24.02.2020).»

Διαβάστε επίσης: Μαζικές απελάσεις προσφύγων και μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα θέλει ο Μουτζούρης – Δέχεται τώρα συνάντηση με Μηταράκη

Διαβάστε επίσης: Τον κορονοϊό επικαλείται ο Πέτσας για τις κλειστές προσφυγικές δομές: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες – Δεν υπάρχει άλλο σχέδιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter