«Απασφάλισε» πάλι ο Πορτοσάλτε – Νέα χυδαία επίθεση σε Τσίπρα

«Απασφάλισε» πάλι ο Πορτοσάλτε – Νέα χυδαία επίθεση σε Τσίπρα

Η χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» ο Άρης Πορτοσάλτε δε δίστασε για μία ακόμη φορά να χρησιμοποιήσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τόσο κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου και Νίκου Παππά, όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη φωτιά στο Μάτι, ο ο Άρης Πορτοσάλτε κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έδιωξε τους «Τζανακοπουλαίους, Παππάδες και λοιπούς», χαρακτηρίζοντας τους «πιο ξεφτίλες και από τους ξεφτίλες».

«Ένας κυβερνήτης που σέβεται τον εαυτό του, τον θεσμικό του ρόλο αλλά και τον εαυτό του μαζί, να δεχτώ ότι άνθρωποι είμαστε, άρα δεν είναι μόνο θεσμικός ρόλος είναι και αυτός που έχει το θεσμικό ρόλο, αντί να τους πετάξει, επιτρέπει στον εαυτό του να οργανώσει δύο ημέρες μετά, συνέντευξη τύπου με Τζανακοπουλαίους, Παπάδες και λοιπούς, φέρανε κάτι φουκαράδες της κρατικής μηχανής να λένε τον Τόσκα εγώ δεν έχω κάνει κανένα λάθος, εγώ τα έχω κάνει όλα τέλεια και κάτι δορυφόρους που έφερε ο κ. Παππάς, πώς έγινε η κλιματική αλλαγή πάνω στο Μάτι. Οι άνθρωποι είναι πιο ξεφτίλες από τους ξεφτίλες, όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πορτοσάλτε.

Στη συνέχεια, ο κ. Πορτοσάλτε σχολίασε και την απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας για το κότερο ο οποίος υποστήριξε χθες πως οι φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές διέρρευσαν προφανώς έναντι αντιτίμου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ο οποίος ήταν εκείνος που έλαβε στο μέιλ του τις επίμαχες φωτογραφίες, έδειξε και πάλι την ευγενική του πλευρά και τους καλούς του τρόπου χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «συκοφάντη».

«Είναι κοινός συκοφάντης, διότι μόνο ένας συκοφάντης θα μπορούσε να το είχε πει» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=W0vbHL8NAJ4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter