«Απαξιωτική και απρεπή» συμπεριφορά του Άδωνη Γεωργιάδη καταγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη

«Απαξιωτική και απρεπή» συμπεριφορά του Άδωνη Γεωργιάδη καταγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη

Για απαξιωτική και απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, καταγγέλλει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής. 

Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, διαφορετικά ζητάει από τον πρόεδρο της Βουλής να προκαλέσει την παραπομπή του κ. Γεωργιάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ακολουθεί η επιστολή της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο της Βουλής:

«Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής

κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Στη σημερινή τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπυρίδων-‘Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με τρόπο ανοίκειο και απαξιωτικό στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κας Θεοδώρας Τζάκρη. Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του επί ερώτησης της βουλευτού είπε «Α! Ήταν της κυρίας Τζάκρη. Δεν έχει σημασία. Το αφήνω. Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη».

Το απρεπές και απαξιωτικό ύφος και περιεχόμενο της εν λόγω τοποθέτησης του υπουργού δε συνάδει με την υποχρέωση για αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών του Κοινοβουλίου. Καλούμε τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, ως άλλωστε οφείλει, άλλως καλούμε Εσάς κύριε Πρόεδρε όπως προκαλέσετε την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας και του άρθρου 77 παρ. 4 του ΚτΒ.

Με τιμή

Όλγα Γεροβασίλη

Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης: Σφυροκόπημα Τζάκρη σε Άδωνη για την Pitsos: Θα μείνετε στην ιστορία ως χορηγός της τουρκικής οικονομίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter