Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «τοξοβόλος του Συντάγματος»

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «τοξοβόλος του Συντάγματος»

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατείτο ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που είχε γίνει αρχικά γνωστός ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Ο νεαρός ήταν έγκλειστος στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας απ’ όπου απέδρασε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Μιχαηλίδης είχε καταδικαστεί το 2015 σε 13 χρόνια κάθειρξη για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ένας νεαρός. 

Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Είχε συλληφθεί, αρχικά, από τις Αρχές το 2011 καθώς σημάδεψε με τόξο την Βουλή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη ξανά για τις ληστείες στο Βελβεντό.

Έρευνα διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τη διενέργεια ελέγχου από το Σώμα Επιθεώρησης, σχετικά με τις συνθήκες της σημερινής απόδρασης κρατούμενου από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας, διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Επίσης, για την υπόθεση διατάχθηκε και πειθαρχική έρευνα την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος απέδρασε σήμερα από τη φυλακή Τίρυνθας, όπου εξέτιε ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες τον αναζητούν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter