Απέδρασε στο 87′ ο Απόλλων από το Περιστέρι

Απέδρασε στο 87′ ο Απόλλων από το Περιστέρι

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Περιστεριώτες ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι νεοφώτιστοι έχασαν καλές ευκαιρίες στην επανάληψη. Στο 47’ ο Κιβρακίδης έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο και στο 87’ ο Ελμπάζ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Ατρόμητος μπήκε… σεληνιασμένος μέσα στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά γκολ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Στο 6’ η κεφαλιά του Νταουντα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 34’ οι Περιστεριωτες έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ντάουντα δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όμως, ευστόχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία. Η άμυνα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Κιβρακίδης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Οσο περνούσε η ώρα, όμως, ο Ατρόμητος έμενε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα στο τελευταίο 20λεπτο ο Απόλλωνας ήταν ο μοναδικός που δημιουργούσε φάσεις στο γήπεδο. Στο 87? ο Ελμπάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)Κάρτες: Μανούσος, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Βασιλακάκης ? Σιατραβάνης, Ντάσιος

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηϊσαΐας, Καρσαλίδης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (66’ Κυριακίδης ), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μανούσος (81’ Νάτσος ).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Κονέ, Σιατραβάνης (67’ Μάατσεν ), Μάατσι (55’ Αλμπάνης ), Ανιέτε, Καστιγιέχος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter