Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι της Σταμάτας: «Καίμε ξύλινα κρεβάτια για να ζεσταθούμε»

Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι της Σταμάτας: «Καίμε ξύλινα κρεβάτια για να ζεσταθούμε»

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Σταμάτας, της Δροσιάς και του Αγίου Στεφάνου οι οποίοι παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς ρεύμα με τις θερμοκρασίες να φτάνουν ακόμα και υπό το μηδέν. 

Μάλιστα, προκειμένου να ζεσταθούν οι κάτοικοι, καίνε ξύλινα κρεβάτια και ό,τι άλλο βρουν αφού τα ξύλα τους έχουν τελειώσει. 

«Είμαστε από την Κυριακή χωρίς ρεύμα. Καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε» υπογράμμισε η κ. Μαρία, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι κατοικεί στο κέντρο της Σταμάτας. «Είναι ανύπαρκτοι και ελεεινοί» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, μία από τους κατοίκους της Σταμάτας. 

Όπως είπε, μάλιστα, στο σπίτι έχουν και ένα μωρό και κάνουν ό,τι μπορούν για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Η ίδια κατήγγειλε ότι ούτε στο σπίτι της ούτε στη γειτονιά έχει περάσει κανείς, κανένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, μόνο κάποια εκχιονιστικά και δεν έχουν καμία βοήθεια από το δήμο, ούτε ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. 

«Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ευτυχώς, όπως είπε, υπάρχει η αλληλεγγύη των γειτόνων που έχει βοηθήσει εκείνη και την οικογένειά της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter