Απειλεί με μηνύσεις ο Θεοδωρικάκος, ενώ πρέπει ο ίδιος να μηνυθεί

Απειλεί με μηνύσεις ο Θεοδωρικάκος, ενώ πρέπει ο ίδιος να μηνυθεί

Χθες κυριακάτικα είχαμε δύο αποκαλύψεις: μία το πρωί από το ΒΗΜΑ (εφημερίδα) και μία το βράδυ από το Documento (site). Και οι δύο αφορούσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Το ΒΗΜΑ βγήκε με τίτλο «Όταν η ΕΛ.ΑΣ συνομιλεί με νονούς – Οι διάλογοι της ντροπής» αποκαλύπτοντας «τις σχέσεις και τα συστήματα διαπλοκής, εξάρτησης, το πλέγμα συμφερόντων αλλά και τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο».

Το Documento αποκάλυψε ότι «ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε επισήμως στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Καραμαλάκης συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε μέλος της οικογένειας του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου».

Δύο σημαντικές αποκαλύψεις που έρχονται μέσα από την ίδια την Ελληνική Αστυνομία. Τα δύο ΜΜΕ, το ΒΗΜΑ και το Documento, έκαναν απλώς τη δουλειά τους δημοσιεύοντας τα στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ελα όμως που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ευλόγησε το ΒΗΜΑ και επιτέθηκε στο Documento.

Για το ΒΗΜΑ η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ λέει τα εξής: «Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποστέλλεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Για το Documento αντιθέτως λέει άλλα: «Ο “έγκριτος” κύριος Βαξεβάνης επιστράτευσε τον λασπωτήρα του Documento με ένα αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας». Και θα προσφύγει, λέει, στη Δικαιοσύνη: «Για όλους αυτούς τους λόγους προσφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ως Υπουργός, ως Έλληνας Πολίτης, αλλά, κυρίως, ως γονιός. Ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των ηθικών αυτουργών και των εκτελεστών αυτής της άθλιας σκευωρίας. Αλλά, και εναντίον των πρόθυμων ρυπαρογράφων που τις υιοθετούν και τις αναπαράγουν, εξυπηρετώντας πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Ως εδώ η αθλιότητα!».

Καταρχάς να πούμε ότι το δημοσίευμα του Documento το έβγαλε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης και όχι ο Κώστας Βαξεβάνης που είναι ο εκδότης. Δεν είδαμε τον υπουργό στο δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος να αναφέρεται στον εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Ούτε στις αποκαλύψεις της Καθημερινής, σε άλλες περιπτώσεις, αναφέρεται κανείς στον Θέμη Αλαφούζο που είναι ο εκδότης.

Κατά δεύτερον, γιατί να κάνει μήνυση ο υπουργός; Επειδή δημοσίευσε κάποιος μία υπαρκτή κατάθεση ενός ταξίαρχου; Θα τρελαθούμε εντελώς; Θα είχε πλάκα να πήγαινε στο δικαστήριο, θα γελούσαν όλοι μαζί του…

Κανονικά, βέβαια, πρέπει να κάνει το Documento μήνυση στον υπουργό. Που μιλάει για ρυπαρογράφους και λασπωτήρες. Να πάει στο δικαστήριο ο κύριος Θεοδωρικάκος να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Εκεί, θα γελούσαν άλλοι βέβαια…

Πηγή: efsyn.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter