Απειλές Άδωνη μέσω… Ερμού για το «τέλος του click away»

Απειλές Άδωνη μέσω… Ερμού για το «τέλος του click away»

Δεν… υποκρίνεται αλλά «υπόσχεται» και απειλεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προσπαθώντας να «πουλήσει» το περίφημο κυβερνητικό μέτρο του click away. 

«Η ‘’παράδοση εκτός’’ δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λιανική πώληση, δεν υποκρινόμαστε κάτι τέτοιο, και γι’ αυτό το λόγο οι επιχειρήσεις με παράδοση εκτός θα εξακολουθούν να νοούνται κλειστές και θα λαμβάνουν τα προστατευτικά μέτρα της κυβερνήσεως σα να είναι κλειστές» επανέλαβε μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις μαζί με τον Στ. Πέτσα, από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, έσπευσε να μοιράσει νέες υποσχέσεις ότι όταν τελειώσει η πανδημία θα έρθουν «νέες βελτιωτικές ρυθμίσεις για το σύνολο της αγοράς» προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες. «Θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα και Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5, και Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, που θα λάβει υπόψη της το μεγάλο μειωμένο τζίρο των εορτών», πρόσθεσε. Φυσικά αναφέρθηκε και στο νέο ΕΣΠΑ και τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης λέγοντας πως η κυβέρνηση εξετάζει «πρόγραμμα πληρωμής των τόκων των ενήμερων επιχειρηματικών δανείων».

Φυσικά δεν παρέλειψε να… απειλήσει πελάτες και καταστηματάρχες. «Εάν γίνει συνωστισμός με την παράδοση εκτός, αν δούμε ότι γεμίζει πάλι η Ερμού, θα την κόψουμε την παράδοση εκτός» διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση. Πάλι ο υπαίτιος θα είναι γνωστός, ο κόσμος, οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες των καταστημάτων, η «ατομική ευθύνη». Η κυβέρνηση βέβαια, πανταχού…. απούσα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter