Απειλές Άδωνι προς το Documento από το βήμα της Βουλής

Απειλές Άδωνι προς το Documento από το βήμα της Βουλής

Επίθεση στο Documento για τις αποκαλύψεις του σχετικά με την Novartis εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, απειλώντας με εξώδικο και αγωγές.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη «πήρατε στο λαιμό σας τον Κώστα Βαξεβάνη» γιατί «αυτή την ώρα πάει το εξώδικο μου στην εφημερίδα Documento» και «σκοπεύω να πάρω μερικές δεκάδες χιλιάδες» σχετικά «με αυτά που τον παρασύρατε να γράψει».

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα του Documento την προηγούμενη Κυριακή γίνονταν λόγος για «δώρο της τάξης των 65 εκατ. προς τις φαρμακευτικές, αλλά κυρίως προς τη Novartis» που «φαίνεται πως έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης έξι μέρες προτού αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας. Αλλάζοντας τον τρόπο υπολογισμού της λεγόμενης «ειδικής χονδρικής τιμής» στα φάρμακα υψηλού κόστους, πρόσφερε στις φαρμακοβιομηχανίες 13% επιπλέον κέρδος που έως εκείνη την υπουργική απόφαση έπρεπε να αφαιρεθεί προκειμένου να υπολογιστεί η λιανική τιμή».​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter