Απειλές Πλεύρη κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ: «Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη» (Video)

Απειλές Πλεύρη κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ: «Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη» (Video)
Φωτογραφία Αρχείου

Απειλές εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακου, μετά τις καταγγελίες του για τις κλίνες VIP και για το ποσοστό των θανάτων εκτός ΜΕΘ, επιστράτευσε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο Θάνος Πλεύρης, μετά τη διάψευση του υπουργείου, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, και δήλωσε «εξοργισμένος» και προανήγγειλε πως θα κινήσει διαδικασίες εναντίον του κ. Γιαννακου: «Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη ο κ. Γιαννακος να αποδείξει όσα λέει για τις ΜΕΘ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υποστήριξε πως: «Υπάρχουν κενές κλίνες ΜΕΘ» και «Δεν έχουμε φτάσει στο 100% της πληρότητας».

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ το 80% των θανάτων – Κενές ΜΕΘ «καβάτζα» για VIP

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», είπε.

Ο κ. Πλεύρης ισχυρίστηκε ξανά ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δήλωσε «εξοργισμένος» και πρόσθεσε πως θα μπορούσε να δεχθεί κριτική για παραλείψεις ή γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ΜΕΘ αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να χαρακτηρίζει ουσιαστικά εγκληματίες την κυβέρνηση ένας συγκεκριμένος συνδικαλιστής.

«Το να λέγεται ότι γιατροί και νοσηλευτές και προφανώς και πολιτικά προϊστάμενοι, βρίσκονται σε ένα κύκλωμα εγκληματικό που κρατάει κλίνες κενές προκειμένου αν αρρωστήσει ο Ντσουνος, ο Κούτρας ή ο Πλεύρης να μπορέσει να έχει κλίνη ΜΕΘ και να μην έχουν άλλοι συμπολίτες, με συγχωρείτε αυτό είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και σας ενημερώνω ότι έχω ήδη συντάξει την αναφορά αξιοποίνων πράξεων για να την καταθέσω», ανέφερε.

«Ο κ. Γιαννάκος και το λέω ευθέως δεν έχει τολμήσει να πει ένα όνομα. Λέει ότι “κρατάνε κλίνες”. Ας τολμήσει να πει ένα όνομα. Γιατί μόλις πει ένα όνομα τότε θα δεχθεί και προσωπική μηνυτήρια αναφορά. Πρέπει να είναι υπεύθυνοι και οι συνδικαλιστές σε αυτόν εδώ τον τόπο», υποστήριξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter