Απειλές σε αγρότες για τα δάνεια της παλαιάς Αγροτικής;

Απειλές σε αγρότες για τα δάνεια της παλαιάς Αγροτικής;
Από παλαιότερες κινητοποιήσεις έξω από υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας

Η καταγγελία μας ήρθε από τη Βέροια και αφορά τα δάνεια των αγροτών προς την παλαιά Αγροτική Τράπεζα.

Όπως είναι γνωστό η τράπεζα χωρίστηκε στα δύο στην «κακή» Αγροτική που πήρε τα δάνεια και στην «καλή» Αγροτική την οποία πήρε η Τράπεζα Πειραιώς.

Τις τελευταίες ημέρες και μετά βέβαια την απελευθέρωση των πλειστηριασμών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εισπρακτική εταιρεία, τα στοιχεία της οποίας είναι σε γνώση του documentonews.gr, τηλεφωνεί συνεχώς σε αγρότες που είχαν πάρει δάνειο από την Αγροτική και απαιτεί ρύθμιση αυτών με 1.200 ευρώ ανά μήνα.

Απειλεί μάλιστα ότι αν δεν συμβιβαστούν με αυτή την απαίτηση θα προχωρήσει σε πλειστηριασμούς της ακίνητης περιουσίας των δανειοληπτών.

Και γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην εισπρακτική εταιρεία να απαιτεί ρυθμίσεις με τέτοιες τεράστιες μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις; Πιστεύει κανείς ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές οι αγρότες των οποίων οι συντάξεις έχουν μειωθεί δραματικά στις περισσότερες των περιπτώσεων κάτω από τα 500 ευρώ;

Μήπως όποιοι έχουν τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων της τέως Αγροτικής Τράπεζας βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τους αγρότες στο δρόμο αποκτώντας περιουσίες;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter